Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas det räcker

Den rena raka snällheten får gärna räta ut de krokiga böjelserna




Övriga genrer av TranscenderadApati
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-28 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TranscenderadApati