Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pirum parum

Färdiga produkter skapar fascism

Kolla där, det är min racerbåt med utombordare!
Jovisst serrö, det är min båt..

Ett äpple på ett träd är alltid ett äpple på ett träd
Men så fort äpplet är plockat och "parfymerat" och skeppat så är det ett Äpple ™
I princip samma egenskaper
Så vad skiljer
Äganderätten. Och att det numera sitter en prislapp på
Kan du inte betala, så får du inte äpplet
Och vi som betalar, vi hedonistiska samvetslösa kapitalister - de proppmätta rovdjuren

"Äh, ett jävla äpple. Surt var det också. *Släng*"

Men inte misströsta
Du kan ju alltid rösta
På ett stolpskott
Stolpe ut dock - så är ingen en förlorare


En gång i tiden så var ett äpple bara ett äpple, tja, förutom att om du hann dit först så drämde jag en sten över din kokosnöt

Så den minsta gemensamma nämnaren i allt elände är: Jeopardy

Vad är en människa?

Ding ding ding. Bingo! Skönt att tillhöra den artistiska arten




Övriga genrer av TranscenderadApati
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-27 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TranscenderadApati