Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att irritera sig

Människor

Överallt

Högljudda
Självsäkra
Osäkra
Rädda
Tråkiga
Roliga
Belåtna
Hungriga
Frusna
Glada
Ledsna
Vänliga
Elaka
Hycklande
Rättfärdigande
Dömande
Fula
Snygga
Smarta
Dumma
Fåfänga
Äckliga
Hygieniska
Duktiga
Usla
Produktiva
Deprimerade
Leende
Mordiska
Kåta
Sexualförbrytare
Unga
Gamla
Vältränade
Feta
Humoristiska
Vulgära
Religiösa
Ateistiska
Lärda
Impulsiva
Miljövänner
Profitvänner
Ovänner
Vänner
Artfränder
Bleka
Färgade
Tatuerade

Människor

Så många
Så jobbiga
Så lättmanipulerade
Svårt hjärnskadade

I slutändan är ändå människor allt vi har - om man inte är eremit
Skall vi leva så får vi leva med våra medmänniskor

Men varför har jag en så stark impuls att irritera mig på medmänniskor
Och varför tror människor att de har rätt så länge de är i grupp

Visst gör det ont att få en flisa i fingret
Men att ha en ständig flisa i hjärnan är bra mycket mer destruktivt

Så till dig vettiga medmänniska där ute som söker råd, och som det ännu inte är för sent för: gör vad du vill och skit i dina medmänniskor - de flesta är ändå så idiotiska och osäkra så att de inte vet vad de vill och kan och bör därför inte ge andra några djupare råd.




Övriga genrer av TranscenderadApati
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-28 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TranscenderadApati