Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångalen

Jag dräpte en ko, drog den över mig

Hej, vilken fin mockadräkt du har, skrek folket

Vi gick runt sjön tillsammans
Klockans riktning
Ingen vågade simma över
Enda regeln: inte stanna eller gå baklänges

Jag blev hungrig och drog av mig den dräpta kossan
Min hud var brun av koagulerat blod och jag luktade funkofobiskt
Men magen kurrade, magen ville ha sitt

Nötkött, skrek folket

Ja, skrek jag - direkt från hagen, närproducerat

Vi gick i timmar tills mina fötter fick blåsor
Jag rev isär huden och gjorde skor, poncho och hatt
Sedan var det inget kvar av kossan, förutom inälvor, tänder, klövar och liknande

Mörkret föll på
Månen stod rätt över sjön, fullmåne
Jag såg reflektionen av mig själv i sjön

"Vad sysslar jag med? Här går jag runt och runt och runt."




Övriga genrer av TranscenderadApati
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-27 13:33



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Ha ha, den var rätt fräsch!
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

TranscenderadApati