Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Recept på (kortvarig) lycka

Kommentera en användares senaste text
... Vänta på ett "Tack!"
Håva in positiva - och fruktansvärt ytliga - anfall på ens egna texter

Känn dig viktig

Slut




Övriga genrer av TranscenderadApati
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-27 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TranscenderadApati