Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan




Gud skapade kvinnan

en mycket klok man

Amen för det..




Fri vers av Eliza-69
Läst 289 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-11-27 11:26



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Och kvinnan skapar/föder barnet.
Som blir till en klok man
Tja. Om någonsin.
Men bättre än ingenting
Som min gamle far
Brukar säga.
Klok Dikt att
Tänka till.
Tack!
2014-11-28

  ULJO
Först skapades mannen, sedan kvinnan och sedan kanske han var osäker på resultatet därfös blev det inga fler förök
2014-11-27

  Fem hjärtan VIP
Så sant..:-)
2014-11-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinnan skapade kvinnan

till sin egen avbild
av sin egen essens

beståendes av samma som henne

Kvinnan skapar sedan mannen
ägandes honom till fullo
2014-11-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinnan skapade kvinnan

till sin egen avbild
av sin egen essens

beståendes av samma som henne

Kvinnan skapar sedan mannen
ägandes honom till fullo
2014-11-27

  Gunnar Odhner
Och Gud skapade kvinnan - var inte det en film med Brigitte Bardot? Jag gillar tanken att han först gjorde en kladd, innan mästerverket kom.
2014-11-27

    ej medlem längre
Hur vet du att Gud är en man?
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69