Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

27 november


Jag klarar att lyssna i exakt 84 sekunder till röster som ger mig kräkreflexer. För fastän det handlar om död kunde det lika gärna ha handlat om den senaste köpta gurkan. Det är så opersonligt och käckt, med hashtags, ansikts-uppdateringar och det hela. Jag får en obegriplig lust att liksom i Lucky Luke tvåla in dem i tjära och fjädrar, för att sedan hänga en skylt om halsen på dem där det står, hjärtlösa idioter, med STORA bokstäver. Ka-ching for en fucking klam journalistik.




Övriga genrer (Kåseri) av AgnesP
Läst 254 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-11-27 15:08



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Slam dunk! Käftsmälligt rätt!! Ja, nog undrar man...
2014-11-27

    ej medlem längre
ord och inga visor ..bra
2014-11-27

  Anya VIP
Mycket bra! En text i min stil.
2014-11-27

  Nanna X
jag har en vana att vänta till den 85:e sekunden och förlåta egocentriciteten. vet inte rikigt om vanan är god eller dålig.
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP