Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/....iglar


S L E M
























dom klänger sig



på dig i smyg,




utåt applåderande,





så plötsligt





förstår du





deras




baktankar,





då när blodförlusten





- börjar




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-28 22:27



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
din iakttagelse upplevelse är skarp
just så är det...detta skeende
2014-12-05

  Teresia Ridell
Snyggt;ja energitjuvar smyger sig lömskt på..
2014-11-29

  Yrre VIP
Hua sådana vill man inte ha!
2014-11-29

    ej medlem längre
Otäckt med mänskliga blodiglar. De suger ut din energi. Finns bara en lösning
2014-11-29

  Ingrid Trolle
En rysande bra
beskrivning av
Falskheten in persona.
Vid sådana tillfällen då
man avslöjar den falske
lite för sent och förebrår
sig själv för det.
En text som griper
tag.
2014-11-28

  Per Rydberg
Du skriver så jag ryser; tolkningarna kan vara många.
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden