Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk på avståndet

Tänk på avståndet
mellan vagn
och plattform
när du kliver av.

 

Tänk på avståndet
mellan kväll
och morgon
när du stänger av.

 

Tänk på avståndet
mellan dröm
och verklighet
innan du lägger av.

 

Tänk på avståndet
mellan att höra och förstå;
mellan att se och inse.

 

Tänk på avståndet
så att du kan överbrygga det!

 

---------------------------------------
Bilden är med tacksamhet lånad (och beskuren) från användaren Clicsouris på wikimedia commons.
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bakerloo_line_-_Waterloo_-_Mind_the_gap.jpg (Creative commons 3.0 share alike)




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 405 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-11-29 00:23



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Gott!
Calle
2014-11-29

    ej medlem längre
Tack för småskratt och allvarstankar.
2014-11-29

  Eva Langrath VIP
Tänkvärda ord i finurlig packning.
2014-11-29

  Ingrid Trolle
Sannerligen en
tänkvärd text för
vidareutveckling
2014-11-29

    FlowerPower
Den tycker jag var jättebra! :)
2014-11-29

  walborg
Tack för klurig vidareutveckling!!!
2014-11-29

  Jeflea Norma, Diana. VIP
rolig text, Ja verkligen tänk på avståndet!
Julen, gapa stort i plånbok.
2014-11-29

    ej medlem längre
sannerligen mäter man avstånd på skilda sätt… kul text
2014-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)