Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flicka i värld

Flickan med lockarna
kastar med håret
(sliter mitt)
Flickan med pärltänder
skrattar mjukt
(vet inte hur man gör)
Flickan med persikokinder
lever i en lycklig värld
(hittar inte dit)
(passar inte in)




Fri vers av Galmar
Läst 586 gånger
Publicerad 2004-09-02 15:54



Bookmark and Share


    Bob
även jag känner hur någon rycker lite i hårtopparna....
2004-09-27

    Bob

2004-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Galmar