Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyngdlös

visst är allt bra
och du frågar
och jag svarar
men vad säger vi egentligen?
för jag är arton år
och hör aldrig på
jag känner mig bara så väldigt

tyngdlös




Fri vers av Galmar
Läst 555 gånger
Publicerad 2004-09-02 16:24



Bookmark and Share


    Yvonn
känner igen... ungdomlig het och tom rotlöshet...så bra beskrivet. Du skriver bra.
2004-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Galmar