Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergslagen

Nedanför bergsklippan mullrar ilskan tyst under bröstet.
Det finns inga bevis för undertryck.
Vi rapporterar endast det visuella.
För mellangärdet formar det bästa gardet,
blodtörstigt och känslolöst.
Precis vad som krävs för att skada sig själv och andra.
Så ringer telefonen och verkligheten hälsar på.
Likt en kompis från förr.
Med dåliga nyheter.
Vanorna har sinat och vänskapen likaså.
Ingen vet vems fel det är och naturen väljer icke sida.
Marken skälver när känslorna skall ut.
För inget är till för att balanseras.




Fri vers av Ernstolof
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-30 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ernstolof