Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav

Kall och frusen i stormen sveper jag om mig havet och ror min eka mot Svartlöga

 

 




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 561 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-30 20:56



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Så vvackert skrivet.
Havet dig i ett i stormen.
2024-02-08

  Anya VIP
Vackert...särskilt att svepa havet om sig. Brukar vara på Fåglarö på somrarna. De ligger ju också i södra delen av Stockholms skärgård.
2014-12-19

  Lars Hedlin
Mycket vackert ;)
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP