Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri entré


Att "gå ur" sig själv
och betrakta sig "von oben".
är som en gratisföreställning på cirkus.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-12-01 12:11



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Jaa absolut
vars och ens egen teater
2014-12-02

  Palett
Härligt uttryckt !!
2014-12-01

  ResenärGenomLivet VIP
Kanske behövligt ibland...snygg beskrivning...
2014-12-01

    ej medlem längre
Härlig vinkel!
2014-12-01

  Ingrid Trolle
Härligt Alva!
vilken inkänning
och humor!
2014-12-01

    ej medlem längre
Kanske inte riktigt som man tänkt sig.
2014-12-01

  Lars Hedlin
Bra där....Gillar denna!
2014-12-01

    Bo Malte
...*L*...
2014-12-01

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP