Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Strumpblues

En tappad strumpa
någon lagt på en parkbänk
utan sin maka




Bunden vers (Haiku) av Petter Wingren
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-01 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren