Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min enda längtan

Den bästa känslan är

Att vakan en sommarmorgon av fågelkvitter
Öppna dörren från ensamhet till frihet
Gå ut till landet där man sätter sig bland jordgubbarna
Går tillbaka hem och äter dom till frukost

Fortsätter dagen som man vill
Nykär och allt man ser är ljuset

Idag är det min enda längtan
Jul finns inte ens på kartan




Fri vers (Fri form) av HannaE
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-01 21:42



Bookmark and Share


    Tollwut
Perfekt!
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

HannaE
HannaE