Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst


Blygsla


En riktigt riktigt bra dag

blygs jag

inför mig själv




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-02 08:44



Bookmark and Share


  Respons VIP
Det låter som en bra början...
2014-12-03

  Connie
Så bra, gillar ;)
2014-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP