Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alien life form

 

 

Ur en kosmisk kollision 

föddes jag

jag är kommen

för att leva hela mitt liv

under planeters levnad.

Alla de partiklar

som jag består av

är komna från ett svart hål.

All min energi

finns i en annan dimension

bortom alla tidsåldrar.

De som är som jag 

finns gömda bland alla ni

som nu lever i eran värld.

Den värld som omger

det ni kallar för Jorden.

Ni ser mig i er dagliga gärning

möter mig i olika delar

olika livsformer,

kvinna eller man,

vuxen eller barn.




Övriga genrer av M M Mannheim VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-02 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP