Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
????????????


g r e p p a - G U D






















ju mera vi försöker



greppa GUD,


stoppa honom i fickan


som en simsalabimnyckel


till lycka,




desto mera undflyende


tycks han,





men om vi tvärtom


i ödmjuk


och tålamodig bön


ber honom


ta boning


i våra hjärtan,

i själen



desto mera


kommer vi


känna av




Hans Heliga Närvaro.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 642 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2014-12-03 02:05



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Fint
2017-01-27

  Hanna Bedö
För vår Gud är allting möjligt.
2015-03-27

  Federico Romano
Den saresi mio file! Vorrei sapere, ma non so..
2015-01-30

  Anoo Niskanen VIP
Så sant och så svårt.
2015-01-05

  Anya VIP
En mycket fin förklaring.
2015-01-04

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tack för en trösterik text!
2014-12-11

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket fin text...
2014-12-09

  Bibbi VIP
Grattis till ännu en placering "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-12-08

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2014-12-08

  Bibbi VIP
Jättebra!
2014-12-08

    ej medlem längre
Tack för fina å trösterika ord...
2014-12-08

    ej medlem längre
Erfarenheten talar sitt tydliga språk.
2014-12-08

    Birgersdotter VIP
Varm fin text
2014-12-08

    Lars Gullberg
Det vi föddes till i grunden


2014-12-08

    ej medlem längre
När man börjar närma sig land på sin färd över havet ... känns det allt mer viktigt att hitta en trygg hamn att ankra i.
2014-12-06

  Lena Själsöga Keijser
Tack
2014-12-05

  Carola Bouvin
Ja så är det nog. Än dock skriver du fint och väcker tankar, Tack!
2014-12-03

  Fredrik P. VIP
Ja, vi måste utgå ifrån vår egen
självkännedom för att hitta vägen
till gudomen. Att skaparen tog en
väldig risk när han bildade himmel
och jord blir alltmer uppenbar
ju mer tiden går. Kampen för den
kärleksfulla kraften lever dock än.
2014-12-03

    ej medlem längre
Varm o fin
2014-12-03

  Ingrid Trolle
Roligt ord att le åt:
Simsalabimnyckel.
Du har naturligtvis
rätt, även om jag
i stort inte förstår
Hans frånvaro när
så hemska saker
tilldrar sig på vår
jord
2014-12-03

  Ingrid Trolle

2014-12-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text att fundera på!
2014-12-03

  Teresia Ridell
Underbara ord fyllda av kärlek, tro och tillförsikt. Får en "tvivlare" som mig till att tro långt mer. Tack fina du !
2014-12-03

  Chawa VIP
Gillar ditt ord "simsalabimnyckel"...!
Ja, nog finns Han där i själ och hjärta!
2014-12-03
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden