Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Anton


Nyförlöst




Nyss var vi ett
Du var jag
I mig

Sårig nylämnad kropp
Vem är du
Som sover på min arm

Längta växa krysta släppa
Klänga släppa tag
Vänta älska vuxnad

Släppa taget om varann
Livet väntar


© Birgitta Englund Dimitrova 2014




Fri vers (Fri form) av Klara Ord VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-03 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP