Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A poem about tracking trails both backwards and forwards, in our lives.


Contours.

As my fingers gently try to trace
the contours of a conceptual face
clumsy though, and for what it´s worth
tracking trails, back and forth, of a birth.




Bunden vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-03 19:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Just fingertopparna är väldigt känsliga...fint skrivet...
2014-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP