Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reklambild lånad från Internet


Mao tse tungs kvinnor

 

 

"Telefonbolag fälls för tuttreklam"

( se bild ovan)

 

Anmäls av feminister!

 

Det är väl lika bra att alla kvinnor

klär på sig särkar från topp till tå

och helst i svart.

 

Annars kan ju allt i samhället

där kvinnor visar sig

vara diskriminering!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-03 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP