Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Thriller

Apelsin, ingefära
varmt the
hoppas det räcker med det
baciller kommer som en thriller
i en kropp nära mig




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-04 05:59



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Snyggt, du fått till det här !
Ja jag kanske får se min förkylning också så, så blir det mer spännande;)
2014-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan