Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tar gärna striden här och nu, SD och fotsoldaterna


Vems land är detta land?
Var går gränsen för vad som är ditt och vad som är mitt?
Vems land var detta land innan det fanns några människor här?
Mitt eller ditt?
Vilka är ni och vilka är vi?
Vad har en människa för färg inuti?
Hur ska en människa klä sig, tala och bete sig för att hon ska betraktas som svensk?
Vad är svenskhet?
Vad är tro?
Vart tog kristna värderingar vägen i detta land?
Vem vågar kalla sig kristen i detta land, är det den som gör skillnad på människor?
Vems land är detta land?


kom igen om ni vågar! svara!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Onomatoprofet VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-04 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP