Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Girigflation eller greedflation?


Äpplen och päron

 

Det går visst att jämföra äpplen och päron för de är precis lika dyra.




Övriga genrer (Aforism) av Onomatoprofet VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-19 12:29



Bookmark and Share


    Sefarge VIP

Sen är det ju
Alltid en fråga
Om kvaliteeé
Vad det nu är
för nåt?
;)
2023-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP