Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens funderare

 

Funderar lite idag. Tänker på att jag på senare tid inte tänker alls. Tänka sig! Ja, jag tänker inte alltså finns jag inte. Okej, det är inte så att jag inte tänker alls. Jag tänker på att jag inte tänker på de där frågorna som då och då dyker upp i mitt medvetande och kräver svar.

Med andra ord är det dags att svaren jag hade sist på dessa frågor blir reviderade. Även om jag vet att svaret blir detsamma som sist vilket är att det inte finns några tillfredsställande svar. Fast vem har sagt att svaren måste vara tillfredsställande? Det viktigaste är att fundera och söka efter svar.

När det gäller det viktiga så är vi där vid en av dessa frågor: Vad är viktigt i livet? Vad är meningen? Jag ska ta mig en funderare. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-02 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP