Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går fint för Finland nu

 

Med sannfinländarna kommer världens lyckligaste folk nu bli ännu lyckligare. 




Övriga genrer av Onomatoprofet VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-03 18:36



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Man gråter.
2023-04-03

    Sefarge VIP
Jo lyckan kommer o lyckan går?
Trots att deras ungdomar
Dör som mest i Europa av
Drogmissbruk. Och själv-
mords talen är högre än i
"gamla Svedala"
Allt är relativt här i världen?




2023-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP