Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hackerskan

 

 

 

Hon hackade in sig 

I min hjärna

Jag hade ingen brandvägg 

Blev utsatt för en 

Överbelastningsattack

Fick stänga av mig 

Gjorde en omstart 

Det funkade 

Hon hackade in sig 

I någon annans hjärna 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-05-05 21:25



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
signalfel
2023-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP