Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rummets

 

 

tystnad

 

raspar spets mot ytan

andas

kyssar utanför mitt nu

 

över bordet och in

i det konturlöst mörka

hämtar drömmar sin mening

 

jag ser dina vackra formas

runt

mig

 

som nattens stjärnor




Fri vers (Fri form) av in effigie VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-05 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP