Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag, rasist ---- OBS! Satir

 

 

Det finns ett land

i den nordiska gemenskap 

där 830 000 medborgare

av landets statsminister 

är berövade sitt status

som medborgare.

 

Samtidigt konstateras det

att 830 000 av landets befolkning 

är rasister!

 

Alla andra i det landet

är hedliga medborgare

trogna alla detta landets

värderingar och kulturella arv.

 




Övriga genrer (Satir) av M M Mannheim VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-05 21:54



Bookmark and Share


  poetryGirl
sant, hellre 'rasist' än som det nu har blivit!
2014-12-06

    Oak VIP
Det är en ytterst bisarr och intressant situation du beskriver
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP