Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
100%


F Ö R S V U N N E N






















jag gick förbi,



bara råkade





partyt var över



drinkarna urdruckna



stim och stoj klingade ut


i natten.







det vår då jag såg dem



- där i dammen






två änder




alldeles ljudlöst




i den nu försvunna



världen






ja, världen tycktes



borta, bortom,



ännu längre bort






då kom tankarna


så där o-ombett






tankar på mor och far







var är dom nu?



ser dom mig?




hör dom mig?






märkligt





plötsligt kände jag




en vördnad,





en djup inre stillhet







jag gick vidare



för mig själv





hemåt i natten






kyrkklockan slog tre


i fjärran








allt var alldeles tyst





bara knarret



av min nya skor



mot grusgången



knirrade




som en gammal


gisten trädörr




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 286 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-05 23:35



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Stämningsfullt djup
med vackra bilder
i natten
2014-12-06

  bittemi VIP
Stämningsfullt och vackert!
2014-12-06

    ej medlem längre
Vacker
2014-12-06

    ej medlem längre
Du förmedlar stämningen väl.. vad som väcker den... bakgrunden.. och att få följa med in i sinnet känns som en gåva att få
2014-12-06

    Oak VIP
Någon Gud existerar ej
och den enda tröst som finns
är den vi ger oss själva eller varandra

2014-12-06

  Eva Langrath VIP
Tack för att jag fick vandra med på den promenaden
2014-12-06
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden