Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under vattenstrålen



Du smyger in till mig
när jag står under vattenstrålen

Ställer dig bakom och börjar
tvåla in mina härliga bröst

Du trycker dig närmare och närmare
och känner min uppskattning

När du låter din kuk glida in
i min plaskvåta fitta

Knullar oss trötta där under
kvällens mjuka vattenstråle




Fri vers av Eliza-69
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-06 11:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt!
2014-12-07

    ej medlem längre
Mmm <3
2014-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69