Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt varma hjärta




Det är inte din

plånbok jag vill åt

utan jag vill åt

din varma

vackra hjärta

jag ska leva med

och fylla den med

min kärlek i många år




Fri vers av Eliza-69
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-06 15:06



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet, ja !
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69