Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självisk

Vill inte att du ska få någon annan att känna som jag gjorde för dig
med dig




Fri vers (Fri form) av HannaE
Läst 214 gånger
Publicerad 2014-12-06 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HannaE
HannaE