Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crescendo

Är livet ett crescendo

som ökar mer och mer?

Alla skriker högre:

vill att man dem ser.

 

Jag kan behöva stanna till

och pusta ut ett tag.

Att bara springa fortare

är inte skriven lag.

 

För om jag går åt fel håll

så gynnas jag väl ej

om farten bara ökar

och jag tappar bort mig.




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 372 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-07 02:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är för mycket stress, man behöver slappna av ibland också....
Bra diktat, att tänka på!
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)