Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöänglar



Låt oss göra änglar i snön

för att påminna oss om deras godhet

Att göra änglar i snön

är ett tecken på att visa andlig energi

Så låt oss sprida änglavingar i snön

så det sprakar och glittrar på vår

Vackra vintriga jord







Fri vers av Eliza-69
Läst 287 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-07 13:38



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

men så vackert o frostigt snö änglar
2014-12-08

    ej medlem längre
Vackert!, här har vi bar mark och vår i luften, riktigt skumt i december.
2014-12-08

    ej medlem längre
Härligt att ni har snö.
2014-12-08

  genni VIP
Men så fint <3
2014-12-07

  Fem hjärtan VIP
Vacker dikt!
2014-12-07

  ULJO
underbart att ha barnasinnet kvar, gillas
2014-12-07

    ej medlem längre
Vackert <3
2014-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Vacker text med bra budskap!
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69