Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Baklänges

Drick dig
törstig

ät dig
hungrig

älska dig
ensam

plugga dig
dum

spring dig
stilla

prata dig
döv

tänk dig
tom

andas dig
död

sätt segel
på kölen

torka 
skorna

innan du
baklänges
går ut

stå 
med båda
fötterna

bland
molnen

sträck
på dig

för att
nå ner

ja
krök 
rygg
stolt

som sol
går ner
i gryning

och ebb
i flod

som nyfödelsens
värkar 

över jordens
alla ytor

över rymdens
alla kroppar

är djupens
absoluta lugn

men gå
aldrig tillbaka in


aldrig tillbaka in

i det slutna
rum

varifrån
du kom




Fri vers av Petter Wingren
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-07 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren