Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Rakryggad

Så rakryggad
får ingen
bli

att jag och du
står utan
vi

så rakryggad
får ingen
va

att ryggen
knäcker
går tvärt
av

rakryggad
är bara den

som böjlig
står för 
sanningen

vägrar
svika varje
vän




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-07 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren