Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pannkakor och Peace

 

för också detta är livet, 
doften av brutet bröd, rytmer inte helt kända, 
men som drar munnen till ett leende,
sjungen på språket hemma,
hemma mellan fingrar, tankar, allt
och i foten som inte kan sluta följa takten,

ja också detta är livet,
i alla sina sköra toner, i linjer av gammalt,
men ändå nyfött nytt

och getterna som hänger ut på taket,
tårögt lyssnande bräkandes unisont
ay lille mensch, ay för ditt groovy jag

de får pannkakor får de
med fred i




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 242 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-12-07 20:35



Bookmark and Share


  Minkki VIP
En härlig stämning du förmedlar!
2014-12-13

  Stefan Albrektsson
Tillfreds med hemmavardag - vardag som då blir trolleri, fredliga pannkakor och nice groove. Fick lyckokick av den här!
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP