Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
> / <


C e n t r e r a d!





















bortskämd


av


CURLING-föräldrar,




emotionellt undernärd


av sin livskamrat,




bestämde han sig för





att börja om;




alltså börja om allt:





varken utanför sig själv,



bortom sig själv.





Nej,



han tog sats



inifrån centrum;





inifrån sitt rätta jag.




Han kom ihåg


konfaprällens ord om att



"för mycket



och för lite,



skämmer allt."




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 205 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-12-08 14:37



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Tabula rasa:)
2014-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att fundera på!
2014-12-08

  Ingrid Trolle
Mycket bra!
Undrar hur länge
det ska dröja innan
världen förstår.
2014-12-08

    ej medlem längre
Den bästa utgångspunkten för en nystart. Tänk om man hade börjat där redan från början
2014-12-08

  Rozsi.kovacs

underfundig tänkvärd text gillar
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden