Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu öppna landskap

 

 

Fredrik Reinfeldt säger att vi i Norden 

kan ta emot massor av invandrare

för att vi har så stora obebodda områden!

 

Han har flygit över länderna 

och sett allt det.

 

Men vad han inte har sett är

alla rika skogar och vatten,

all tamboskap på alla gårdar

alla renar i sameland,

alla rika betesfält och åkesareal

i Mellansverige och Skåne.

 

Allt detta som vi och andra behöver 

för att överleva.

 

Då har jag inte nämnt Danmark, Norge

och Finland!

 

Vad är det Fredrik Reinfeldt 

vi ha?

 

Är det miljonprogramet 

över hela Norden!

40 våningshus över all

vatten och markareal?

 

Inga vandringsleder

inga parker och andra grönområden

inga fiskevatten.

 

Allt detta för att Fredrik Reinfeldt 

vill att vi ska Öppna våra hjärtan!

 

Ps/ Föresten hur många invandare

finns det i Fredrik Reinfeldts Täby?

i Danderyd

och på Lidingö?

 

(områden i Stockholm)




Övriga genrer (Essä/Recension) av M M Mannheim VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-08 21:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Håller med Senta här...tänkvärd text...
2014-12-10

  anits VIP
Det var nog inte riktigt genomtänkt
det han sa, tror inte han förstår
riktigt vad det innebär.
2014-12-09

    ej medlem längre
Hur skulle det bli att sätta dessa massor av invandrare i de obebodda områdena och de stora skogarna. Undrar om han hade varit beredd att bygga bostäder där och ordna jobb i skogarna. När han inte ens lyckades ordna jobb i städerna.
2014-12-08

    ej medlem längre
Fin bild!
2014-12-08

    ej medlem längre
Mycket klart, skulle passa i Clart'e, men de är väl vänsterfikusar!
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP