Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


varm

jag bli varm
du är eld för mig tar jag fel
är du rädd för mig
jag kan dö för dig om du vill
som du vill
jag är stel
jag bli varm
ja du bränner mig i din zon
att jag älskar dig
ge mitt liv till dig
om jag få
du ska aldrig ångra dig
nej du få inte falla för andra
inte ta jag dig på mig
du har en vän för livet
väntar på mig
jag bli varm
jag är het på dig
ge mig eld
jag vill in till dig
kom med ut med mig nu inatt
denna natt är vår
jag bli varm
känn min våta hud mot din kropp
våra själar bli till ljus
be en bön för mig om du vill
låt oss aldrig skiljas åt
nej du få inte falla för andra
inte ta jag dig på mig
du har en vän för livet
väntar på mig
jag bli varm
du är eld för mig tar jag fel
är du rädd för mig
jag kan dö för dig om du vill
som du vill
jag bli stel
jag bli varm
ja du bränner mig i din zon
att jag älskar dig
ge mitt liv till dig
om jag få
du ska aldrig ångra dig
nej du få inte falla för andra
inte ta jag dig på mig
du har en vän för livet
väntar på mig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Antez
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-08 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antez