Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


ett vrak nu

jag börja känna mig som ett vrak nu
ett vrak nu
alla människor runt omkring
vänder ryggen till ryggen till
varför anstränga sig för att visa att man finns till
finns still
de säger att jag är annorlunda med ingen energi
energi 2x




men för mig att skriva ner en låt på fem minuter på min dator
så anser ni att jag är ett geni
jag har begåvning men saknar helt och hållet stil
men jag satsar högt använder min egna valuta
ta kronan från han som sitter på tronen
och bygger om det nya landet på min egna ruta
nya mönster bra välfärd lika för alla
inga diskrimineringar rasism eller bög hat ska få uttalas
räkna ner dagarna som går en dag ska det vända och hända
det börja gå åt rätt håll
om bara vissa personer kunde sluta hata spotta bråka
och konfrontera varandra
jag har varit omfamnad av mörkret länge nu
i min dystra grotta
regnet slår mot mitt fönster
mina nära kära döda har spillt ner en massa tårar från himlen av det missfärga livet som samhället har skapats
jag klandra ingen jag ångra inget
jag är tacksam för att jag har valt rätt väg in i livet






jag börja känna mig som ett vrak nu
ett vrak nu
alla människor runt omkring
vänder ryggen till ryggen till
varför anstränga sig för att visa att man finns till
finns still
de säger att jag är annorlunda med ingen energi
energi 2x





finns det nån gud överhuvudtaget?
bibel Koranen Buddism Hinduism målar upp sin egna profet
men vilken av dom böckerna kom först
snälla jag vill ha svaret
på våra gåtor på våra frågor
Moses tio budord som krossades
och Noaks ark över havet
nu orka jag inte rabbla upp om religionen
eftersom många tar sig så illa vid det
tillbaka nu till verkligheten
till dom som blöder
polis övergrepp och pedofiler som gömmer
langningar och raffinering
prostitution och trafficking
hårdare straff och mildare dom
vi kommer aldrig bli enade över nåt
ännu en röd sol uppgång har gått förlorad
lika bra att dra ner persiennerna
förbered er på en kommande landskris
med svält fattigdom och kriminalitet




jag börja känna mig som ett vrak nu
ett vrak nu
alla människor runt omkring
vänder ryggen till ryggen till
varför anstränga sig för att visa att man finns till
finns still
de säger att jag är annorlunda med ingen energi
energi 2x










Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Antez
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-28 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antez