Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blottar oss för varann




Vi sliter av varandra

plagg efter plagg

blottar oss för varann

hud gnuggar hud och

nu kan allting hända

för natten är lång och den är het

så låt oss leka och släppa loss




Fri vers av Eliza-69
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-08 22:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt <3
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69