Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnhimmelmys

Stjärnhimmelmys
och varma kyssar.
Ångande andedräkt
knarrande skor.
Förhoppningar tindrar
i fönstren adventsljus.
Stilla promenad
dina händer i mina.
När vi lyssnar in i tystnaden
sjunger snökristallerna.
Vi vandrar hemåt i natten
medan stjärnorna ler.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-08 22:38



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Visst går det att
vara romantisk
även i gnistrande
kalla vinternätter
Mycket vackert.
2014-12-15

  ResenärGenomLivet VIP
Varm och skön känsla i dina ord...
2014-12-10

  Lars Hedlin
Underbart fint!
2014-12-09

    ej medlem längre
Dina vackra ord förmedlar värme och kärlek.
2014-12-09

  Gunnel Eriksson VIP
Så kan vinter vara.
Idealbild.
2014-12-09

  Katinka VIP
Jättevacker och gnistrande vinterromantisk
2014-12-08

    ej medlem längre
Jättefin med ett romantiskt skimmer..
2014-12-08

  Eliza-69
Åh så vackert..varmt o mysigt
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP