Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...vagga mig i ro


Sömnens gudinna

En mjuk sovplats

Elektriska tankar

Räddningsvästar som prickar på oceanens yta
SOS Alarm som kompis i sängen

Meditativ andning

Var är barnen?
Vad är klockan?

Tillbaka till Buddha

Magen full av solsken
Händerna fulla av förhoppningar
Benen fulla av skutt och hopp

Så mycket livskraft till så liten nytta

Som folkmängd betraktat är jag så löjligt få
Faktiskt bara en

Huvudet mot kudden
eller opp och hoppa




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-10 08:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
En intressant text...läser flera gånger. Tycker mig skönja en ambivalens... Ska jag ligga kvar och må gott eller kliva upp och må gott???
2014-12-26

  Kjell Åhsberg
Ordekvilibristisk text av en mästare på "omöjliga" ordsammansättningar.
Måste läsas flera gånger för att ta till sig den. Kul!
2014-12-10

  Linda CH VIP
"Magen full av solsken" Härligt uttryck!
2014-12-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra text!
Många fantastiska formuleringar.
Gillar.
2014-12-10

    ej medlem längre
"...så löjligt få.." skulle det ju vara!! :-)
2014-12-10

    ej medlem längre
"Som folkmängd betraktat är jag så få
faktiskt bara en..."

Så sant och bra fångat! :-)

2014-12-10

  Veven
Härliga formuleringar. Gillar särskilt:magen full av solsken.
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP