Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där hör jag hemma



Längtar..

snart är du här

med din sköna famn

tryggt varmt kärleksfullt

när vi omfamnar varandra

jag vet känner så starkt

att där hör jag och

mitt hjärta hemma <3




Fri vers av Eliza-69
Läst 201 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-10 12:54



Bookmark and Share


  ingenmening
Vackert!
2014-12-11

  Lars Hedlin
Längtan tills....
2014-12-10

  Ronny Berk
så vackert i bild och text , ja !
2014-12-10

    Birgersdotter VIP
Känner så igen mig själv i dina ord.Vackert.
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69