Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka


Vänner

Vänner är som bomull
en kofta runt själen.
Vänner ser någonting som glimmar
-en vänskapsskatt.
Med vänner kan man vara sig själv
och just därför älskas för det.
Vänner är en rikedom
vi kan skratta och förstå varandra utan ord.
Det känns som våra vänskapsögon
lyfter stärker befriar.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-12-10 23:43



Bookmark and Share


  Connie
Så fint! Goda vänner är som stjärnor, du kan inte alltid se dem men du vet att de finns där!
2014-12-18

  Eva Helene VIP
Instämmer helt. Fin text!
2014-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
En varm och skön känsla i dina ord...så fint...
2014-12-11

    ej medlem längre
En text om lycka...så fint skrivet av dig!
2014-12-11

  Angel of love
Så fint skrivet <3
2014-12-11

  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet, ja !
2014-12-11

  Anya VIP
Härligt med vänner!
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP