Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur otroligt det än låster så är det sant...det är självupplevt!


Tidsskillnad eller har jag fått en tidsmaskin

 

 

Jag satt och såg ner på min smartphone 

såg upp när jag hörde att någon kom!

 

Det var ett ungt par

med barnvagn och hund.

 

De passerade förbi 

jag följde dem med blicken 

en stund.

 

Såg åter ner i min smartphone 

så hörde jag att någon till kom

så jag såg upp.

 

Det var samma par en kort stund tidigare

med barnvagn och hund!

 

Jag såg bort mot vägen där det liknande paret 

med barnvagn och hund

hade gått.

 

Men där fanns inget par

med barnvagn och hund.

 

Bara paret med barnvagn

och hund som just passerade förbi.

 

Det var mystiskt!

 

Hade tiden backat

som i Tidsmaskinen

av HG Wells?

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av M M Mannheim VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-11 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP