Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julnatten med dig



I år blir jag glad för vad

jag än fick i julklapp av dig

säger att det inte behöver

kosta så mycket eller

ingenting alls för

egentligen är det bara

tanken som räknas

men har faktiskt en

liten önskan om julklapp

det är att få spendera

julnatten med dig och få

sova fridfullt tillsammans

med min finaste pojkvän




Fri vers av Eliza-69
Läst 209 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-11 15:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert..fin önskan <3
2014-12-11

    ej medlem längre
Det blir nog en underbar jul!
2014-12-11

  Ronny Berk
tillönskar en riktigt god jul !
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69